Home

De freelance lichttechnicus voor iedere klus! 

Op zoek naar een lichttechnicus voor het bedienen, programmeren, ontwerpen, opbouwen en/of afbouwen van uw lichtshow? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Niels Koning, Ceo van NKlights en gespecialiseerd lichttechnicus, is constant op zoek naar het beste resultaat. Zijn motto: “It’s all about the lights!” is terug te zien in zijn werk. Iedere show is uniek. Diverse cursussen en opleidingen maakten van Niels een getalenteerde lichttechnicus met veel potentie in de wereld van show en spektakel. Met Niels heeft u een partner die vol enthousiasme en gedrevenheid zijn werk doet.

Tot medio 2014 was Niels als lichttechnicus werkzaam bij het bedrijf van zijn vader, KTS Volendam. Hij werkt(e) mee aan vele producties, van kleine privé feesten tot grote optredens van bekende artiesten en bands als Jan Smit, Gerard Joling, Jan Dulles (3j’s), Jannes, de Tribute to the Catsband, Feestband Tilt en vele anderen.

Nu als freelancer onder de naam van NKlights verhuurt Niels zijn diensten als lichtman, stagehand en/of rigger. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@nklights.nl

Balgzand 11, 1132ME Volendam

0612410503